H I N N A S T O

Investoimalla kuviin ja fyysisiin kuvatuotteisiin, sijoitat lähes ikuisiin tuotteisiin ja muistoihin, joiden arvo nousee vuosien saatossa mittaamattomaksi. Museolaatuisen Hahnemühlen Fine Art -valokuvapaperin ansiosta kuvasi säilyvät myös jälkipolville. Osan kuvista ja tauluista tulostan ja teen itse saavuttaakseni niiden kohdalla parhaan mahdollisen laadun. Tuotteet, joita en itse valmista, tulevat luotettavilta toimijoilta, joiden laadun olen hyväksynyt.

Kuvauselämyksen hinta sisältää käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun ja kuvaukseesi, kuviesi viimeistelyn sekä mukavan kuvienkatselu- ja valintahetken studiollani noin kuukauden sisällä kuvauksestasi. Kuvaushinta ei sisällä kuvatuotteita, kaikki kuvatuotteet ostetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaan, myös digikuvat.

Kuvaustanne ennen tapaan teidät mielelläni studiolla lyhyen suunnittelutapaamisen merkeissä, jotta kuvistanne saadaan juuri teidän oloisiasia. Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella kuvaustanne myös puhelimitse tai sähköpostilla. Kuvaus tapahtuu toiveidesi mukaan haluamassasi miljöössä tai studiollani Pirkkalassa.

Valmiit kuvasi pääset näkemään studiollani pidettävässä kuvienkatselu- ja valintatapaamisessa, jossa samalla näet kuvatuotteita ja voit hypistellä erilaisia vaihtoehtoja. Tarjoan valikoiman tarkasti valikoituja ja laadukkaita kuvatuotteita ja haluan auttaa sinua löytämään ne tuotteet, jotka palvelevat juuri sinua tai perhettäsi parhaiten. Osa asiakkaistani haluaa yhden ison taulun, osa tauluryhmän ja joillekin tärkeintä on saada kaikki kuvat yksien kansien väliin albumiksi tai ylelliseen italialaiseen käsintehtyyn laatikkoon. Suurin osa asiakkaistani haluaa lisäksi digikuvia. Koska jokainen kuvaus on uniikki ja jokaisen tarpeet kuvatuotteille ovat yksilöllisiä, olen halunnut hinnoittelussani mahdollistaa oman kokoelman luomisen kuvatuotteista. Myös sukulaisten muistamista varten on valikoimassa sopivia tuotteita. Rohkaisen asiakkaitani investoimaan fyysisiin kuvatuotteisiin, koska ne kestävät aikaa ja ovat aina esillä luoden tunteisiin pohjautuvaa arvoa. Useimmat asiakkaistani investoivat kuviin ja niiden esillepanoon 400 – 1400 euroa.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakulut (0,80 €/km) laskutetaan yli 15 km Pirkkalan keskustasta toteutettavista kuvauksista.

Kaikki valokuvaukseni varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta. Lähetän ensimmäisen sähköpostini mukana täyden tuotehinnaston.


Kuvaushinnasto


Vauvakuvaus 3 kk, 6 kk tai istuva vauva ............... 170

Kuvausaika n. 1 h studiolla. Kuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös kuvia vauvasta yhdessä vanhempien ja/tai sisarusten kanssa.


Lapsi-, perhe-, pari-, raskausajan- tai muu muotokuvaus ............... 150

Kuvausaika n. 45 min - 1 h studiolla tai miljöössä. Lapsikuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös perhe- ja/tai sisaruskuvia.


Kuvatuotteet

Näiden kuvien on tarkoitus säilyä sukupolvelta toiselle. Siksi tuotteiden on oltava laadukkaita ja aikaa kestäviä. Tuotteita valitessani laatu on tärkein kriteeri, mutta pidän tärkeinä myös ympäristöarvoja ja haluan tukea paikallista työtä. Siksi suosin kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista sekä käytän lähiseutuni palveluntarjoajia. Kaikki kuvat on tulostettu museolaatuisille Hanhemülen Fine Art -papereille. Kehystykset tekee oman alansa ammattilainen, mikä takaa korkean laadun ja kestävyyden. 

Kaikkien ostamiesi kuvatuotteiden mukana saat kyseisistä kuvista mukaan myös some-kokoiset digikuvat sekä kuvista tehdyn videoesityksen.


Otathan yhteyttä, niin toimitan hinnaston sinulle sähköpostiin ja mielelläni kerron samalla lisää kuvauksista!


Powered by SmugMug Owner Log In