Hinnasto - Valokuvaamo Lumous

H I N N A S T O

Kuvaushintani sisältävät käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun ja kuvaukseesi, kuviesi viimeistelyn sekä mukavan kuvienkatselu- ja valintahetken studiollani n. kuukauden sisällä kuvauksestasi. Kuvaushinta ei sisällä kuvatuotteita, kaikki kuvatuotteet ostetaan tilaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaan, myös digikuvat.

Kuvaus suunnitellaan yhdessä puhelimessa tai sähköpostilla, jotta kuvista saadaan juuri sinun oloisiasi. Kuvaus tapahtuu toiveidesi mukaan haluamassasi miljöössä tai studiollani Pirkkalassa. Valmiit kuvasi pääset näkemään studiollani pidettävässä kuvienkatselu- ja valintatapaamisessa, jossa samalla näet kuvatuotteita ja voit hypistellä erilaisia vaihtoehtoja. Haluan auttaa sinua löytämään ne kuvatuotteet, jotka palvelevat juuri sinua tai perhettäsi parhaiten. Osa asiakkaistani haluaa yhden ison taulun, osa tauluryhmän, osa kaipaa digikuvia ja joillekin tärkeintä on saada kaikki kuvat yksien kansien väliin albumiksi. Myös sukulaisten muistamista varten on valikoimassa sopivia tuotteita. Keskimäärin asiakkaani sijoittavat kuvatuotteisiin n. 400 €.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakulut (0,80 €/km) laskutetaan yli 15 km Pirkkalan keskustasta toteutettavista kuvauksista.

Kaikki valokuvaukseni varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta. Lähetän ensimmäisen sähköpostini mukana täyden tuotehinnaston.


Kuvaushinnasto


Vastasyntyneen // newborn -kuvaus ............... 175 €

Kuvausaika n. 2 - 3 h studiolla. Kuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös kuvia vauvasta yhdessä vanhempien ja/tai sisarusten kanssa.


Lapsi-, perhe-, raskausajan-, valmistujais-, rippi- tai muu muotokuvaus ............... 135 €

Kuvausaika n. 45 min - 1 h studiolla tai miljöössä.

Sisarus- tai perhekuvaus lapsikuvauksen yhteydessä ............... 40 €


Vauvavuosi ............... 360 €

Vauvavuoden kuvauspaketti sisältää raskausajan, vastasyntyneen sekä vaihtoehtoisesti istuvan vauvan tai 1-vuotiaan kuvaukset. Paketissa on alennusta 85 € verrattuna erikseen ostettuihin kuvauksiin. Kuvauspaketti maksetaan raskauskuvauksen yhteydessä.


Tapahtumakuvaus ............... 225 € / ensimmäinen tunti, jonka jälkeen lisätunnit 95 € / h

Ristiäiset, nimiäiset, syntymäpäivät, siunaus- ja muistotilaisuudet ym. Sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen sekä valmiit digikuvat toimitettuna salasanasuojatun nettigallerian kautta.

Lauantailisä ............... 50 €

Sunnuntailisä ............... 70 €


Yrityskuvaus ja brändikuvaus ............... pyydä tarjous!

Henkilö-, miljöö- ja fiiliskuvat yrityksesi ilmeen mukaisesti


Kuvatuotteet

Näiden kuvien on tarkoitus säilyä myös jälkipolville. Siksi tuotteiden on oltava laadukkaita ja aikaa kestäviä. Tuotteita valitessani laatu on tärkein kriteeri, mutta pidän tärkeinä myös ympäristöarvoja ja haluan tukea paikallista työtä. Siksi suosin kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista sekä käytän lähiseutuni palveluntarjoajia. Kaikki kauttani saatavat kuvatuotteet kestävät aikaa sukupolvelta toiselle. Kuvat on tulostettu tai kehitetty ammattilaislaatuisille papereille ja suurimmassa osassa tuotteita käytetään Fine Art -papereita ja -kankaita. Pohjustukset ja kehystykset tekee oman alansa ammattilainen, mikä takaa korkean laadun ja kestävyyden.


Taulut ............... alkaen 150 € (koossa 20 x 30 cm)

Tauluvalikoimaan kuuluvat Fine Art -valokuvatulosteet pohjustettuina ripustusvalmiiksi tai kehystettyinä tauluiksi, Galleria-canvakset pingotettuina kiilakehyksiin tai kehystettyinä, ChromaLuxe-taulut, alumiinitaulut sekä Fine Art -valokuvatulosteet puulle. Eri materiaalia olevat taulut ovat eri hintaisia. Puutauluista on saatavilla myös pienempiä kokoja.


Fine Art -valokuvatulosteet pohjustettuina ripustusvalmiiksi tai kehystettyinä

Fine Art -papereille tulostetut valokuvat pohjustetaan ripustusvalmiille alumiinilevyille tai ne kehystetään ammattikehystämön toimesta tauluiksi. Kuviin valitaan yhdessä asiakkaan kanssa sopiva paperi, paspartuuri ja kehys reilusta valikoimasta.

Valikoimassa on myös kolmen kuvan kehystetyt taulut. Eli yksissä kehyksessä on kolme kuvaa, niin että paspiksessa on kolme erillistä aukkoa kuville vierekkäin. Näihin tauluihin saa kerättyä ihanan sarjan tärkeimmistä kuvista! Näin myös hintaa saadaan alaspäin, verrattuna kolmeen erikseen kehystettyyn kuvaan.


Puutaulut

Kaunis, mattapintainen puutaulu sopii hyvin vaikka lastenhuoneeseen ja on oiva lahja niin isovanhemmille kuin kummeillekin. Kuva tulostetaan sileälle, mattapintaiselle, kestävälle Fine art -valokuvapaperille ja pohjustetaan kotimaiselle FSC-sertifioidulle vanerille. Paksu taulu voidaan ripustaa seinälle tai asettaa pöydälle. Puutauluista on saatavilla myös pienempiä kokoja alkaen 12 x 18 cm.


Galleria-canvakset

Galleria-canvakset ovat taidelaatuista canvas-kangasta. Siinä on hyvä värintoisto ja tarkkuus. Canvaksia on saatavilla kiilakehyksiin pingotettuina tai pohjustettuina ja kehystettyinä. Kehysvalikoimaa löytyy reilusti. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat kehystetyn työn, mutta ilman lasia ja ilman paspiksia.


ChromaLuxe-alumiinitaulut

ChromaLuxe -alumiinitaulut ovat erittäin tarkkoja, väreiltään eläväisiä, naarmunkestäviä, pitkäikäisiä ja viimeisteltyjä. Ne ovat kevyitä ja helppoja ripustaa ja ne ovat myös helppoja puhdistaa. ChromaLuxet ovat kehyksetön vaihtoehto.


Alumiinitaulut

Alumiinitaulut ovat komposiittialumiinilevylle suoraan tulostettuja kuvia. Ne ovat melko mattapintaisia. Alumiinitaulut toimivat hyvin ilman kehyksiä, vaikka toki niihinkin myös saa kehyksen. Näitä tauluja saa lähes minkä kokoisena tahansa alkaen koosta 50 x 50 cm. Alumiinitaulut ovat edullinen vaihtoehto myös isompina kokoina.


Fine Art -valokuvat ............... yksittäiset alkaen 65 €, 10 kpl laatikossa alkaen 540 €

Fine Art -valokuvat paspiksissa ja upeassa laatikossa. Laatikossa on valintasi mukaan 10, 15 tai 20 kpl huolellisesti käsiteltyä kuvaa, tulostettuna huippulaatuiselle Fine Art -paperille ja kiinnitettyinä näyttäviin, normaalia paksumpiin erikoispohjukkeisiin. Pohjuke suojaa kuvaa rypistymiseltä ja taittumiselta ja tuo sen kauniisti esiin. Tästä tuotteesta on saatavilla kaksi eri kokoa.


Kiitoskortit korttipohjukkeissa ............... alkaen 5,50 € / kplDigikuvapaketit ............... alkaen 180 €Albumit ............... alkaen 490 €Tarkemman tuotehinnaston saat pyydettäessä sähköpostiisi. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Powered by SmugMug Log In