Hetkiä, aitoja tunteita, yksityiskohtia, ajatonta kauneutta


T Ä M Ä  O N  T E I D Ä N  T A R I N A N N E


Untitled photo


Valokuvaamo Lumous on erikoistunut vastasyntyneiden, lapsien ja perheiden kuvaukseen sekä muotokuviin. Kuvaukset tapahtuvat miljöössä Pirkanmaalla tai studiolla Pirkkalassa. Studio on hyvin varusteltu, tilava ja kodikas.

Tarjoan asiakkailleni kuvia, joissa näkyvät aitous ja perheiden yhteenkuuluvuus sekä välittäminen. Ihmisten vuorovaikutuksen tulee näkyä kuvissa – kosketuksena, katseina, eleinä. Pyrin luomaan kuvaustilanteesta kaikille mukavan niin, että siitä jää kiva fiilis, joka yhdistyy kuviin.

Kuvani ovat rauhallisen murretun sävyisiä ja aitoja. Rakastan värejä ja niitä kuvissani saakin olla, toki rakastan myös värien harmoniaa ja pyrin luomaan värien avulla kauniita kokonaisuuksia. Myös mustavalkokuvat ajattomuudellaan ovat lähellä sydäntäni ja niitä teen myös mielelläni. Kaikki kuvat eivät kuitenkaan taivu yhtä hyvin mustavalkokuviksi ja toisista taas näen heti, että nämä olisivat parempia mustavalkoisena. Määrittelen siis useinmiten itse taiteellista silmääni käyttäen kuvien värin, mutta toki asiakkaat saavat toivoa, jos haluavat enemmän mustavalkoisia/värillisiä kuvia.

Kuvien hyvä lopputulos ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat ne asiat, jotka edellä kuvaukset toteutan. Nämä saavutan sillä, että teen vain rajallisen määrän kuvauksia viikossa liukuhihnameiningin sijaan. Varaathan siis kuvauksesi ajoissa!Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia viereisen linkin takaa. Vastailen myös mielelläni muihin kuvaukseen tai tuotteisiin liittyviin kysymyksiin!


Suuntaa antavan hinnaston löydät viereisen linkin takaa. Tarkemman hinnaston saat pyytämällä sähköpostiisi.


Powered by SmugMug Owner Log In